Bestuur | Stamsterdam | Aurora- stam

2013 - 2019 © Studenten Scouting Amsterdam | redactie & webdesign Angela Schneider

Studentenscouting Amsterdam

Studentenscouting

Stammen

Stamsterdam

Aurora-stam

Blog Stampertje

Foto AlbumHandige links

Stammen van Studenten Scouting Amsterdam

Stamsterdam (Studenten-Stam)

Contributie:      (gebaseerd op € 7,50 per maand),€ 75,00 per jaar, €40,00 per half jaar of €22,50 per kwartaal
                       B
en je lid bij een andere groep betaal je €50,00 per jaar of €25,00 per half jaar
Opkomsttijden
: Om de Woensdagavond van 20.00u- 22.30 u

Locatie:            Kruislaan 228 te Amsterdam (bij Scouting Oost op het terrein)

Voorzitter:        Benjamin Hillebrand
Secretaris:         Alrike Dreissen

Email:               stamsterdam@studentenscoutingamsterdam.nl

Meer informatie vind je onder Lid worden

In September 2016 begonnen een aantal enthousiastelingen met
een doorstart voor de studentenstam van Studentenscouting
Amsterdam.
De naam ontstond uit de het idee Amsterdam in
de stam te verwerken we zijn tenslotte de Studenten-stam
AMSTERDAM samen werd dat Stamsterdam

Wie zijn wij: Stamsterdam is een speltak voor studenten tussen de 18 jaar en 23 jaar

Vaste kreten: Gezelligheid, Gekheid, in voor een Uitdaging, Verleggen van Grenzen, Opzoek naar het Onbekende, Altijd in voor een FEESTJUH!!

Activiteiten: Om de week hebben we op woensdag vanaf 20.00 uur opkomst en staan er verschillende activiteiten op het programma.
Soms zijn deze georganiseerd door leden en soms doen we mee aan externe evenementen (zoals de Iscout, Nachthike, HIT, Noordelijk Pinksterkamp (NPK) en/of Scout-in) of hangen we gewoon een avondje in de kroeg.
Voor de enthousiaste scouts bieden we de mogelijkheid de Partenza, de officiële afsluiting van je jeugdlidmaatschap te doen alsmede eventueel International Awards te halen.
Maar dat hoeft natuurlijk allemaal niet!!
Je kunt ook gewoon gezellig een biertje komen drinken…

We nodigen je van harte uit om een keer langs te komen, laat het ons weten via Facebook of onderstaande mailadres.

Informatie over Stamsterdam